• 31418595
  • Stevensalsgaard@gmail.com

Resultater

Nordschleife 24h - GTR24h

Resultat for løbet på Nordschleife, 24 timer gennemfør i det grønne helvede, også kaldet sløjfen.
777 DSR - Nightmare starter og slutter på en 4. plads. Holdet gennemførte med kun mindre skader der nemt blev fikset, men havde i nattens mørke et lidt større uhelt med Mathias bag ved rattet. Mathias gik heldigvis helskindet fra ulykken. Det var ved at skifte fra våd til tør bane efter nattens regnvejr, og tiden var til at skifte til slicks, holdet skiftede måske endda for sent. Men i første sektor (første del af sløjfen) misses der et bremsepunkt, og bilen ender med at sidde fast i hegnet. Her er der ikke andet at gøre end at genstarte spillet og starte omgangen forfra, hvilket koster en frygtelig masse tid, ydermere så drillede softwaren ved genstart og endnu en halv omgang var tabt. Men 777 DSR - Nightmare gjorde alt hvad de kunne hen over formiddagen, og kørte gentagne gange hurtigste omgangstider. Karl Lykkegaard får sat løbets hurtigste tid af alle på sit sidste stint, 8:27:750 - Kun de to biler i front, har sat en tid hurtigere end Karl Lykkegaard, men det er kvalifikations tider.
Alt i alt kørte alle tre nogle fornuftige og rigtig flotte stints hele døgnet igennem, forberedelserne til løbet på spa den 9.10.11/08-2019 skydes nu igang, bilen skal males om og nyt setup skal udarbejdes. Der er nok at se til, så følg med her på siden for at få de seneste nyheder om holdets færd.

   

Resultater

WEC - DSR

Michael Ciccolini - VINDER AF DSR WEC sæsonen - med den flotte første plads i sidste afdeling, sikre Ciccolini denne flotte placering.
En samlet sejr i sæsonen er hele Team DSR helt vilde med, stoltheden over at være del af et hold med så dygtig en chauffør, skinder igennem hos alle på teamet.

Velgørenheds Race i Digital Motorsport
Forude ligger nu nogle endurance løb og venter, det første af slagsen bliver formodentligt, #DSRJubiRace04 som afvikles Onsdag den 17 April fra kl 19:00 og frem. Der skal køres 3 timer på Hockenheim GP i Oreca07 LMP2 på PC, og LMP2 klassen i ProjectCARS2 på PS4. Hvilken af de to platforme Chiccolini deltager på, er endnu uvis. Men et par af de øvrige team medlemmer deltager om ikke andet på PC med Oreca07.

Følg med her på siden, Facebook eller instagram via vores link's i top og bund, for at holde dig opdateret om Team DSR.

Link til #DSRJubiRace04: TRYK HER

(Steven Salsgaard - Søndag 07/04-2019 10:30)

Sebring 12h - GTR24h

12 timer på Sebring er overstået, eller gennemført om man vil. Hele teamet er ekstatiske efter den velfortjente 3. plads de formåede at køre hjem.

Mathias, Karl, Bo og Steven gjorde alle en fabelagtig indsats, for at nå deres mål. Da der ved dette event for første gang køres i klassen GT3 for Team DSR, så var målsætningen blot at gennemføre uden problemer, hvilket jo må siges at være godkendt.
Efter blot et halvt stint i bilen fra start, måtte Steven smide håndklædet i ringen grundet køresyge, og derfor foretage et føreskift før tid. Køresyge er ikke noget Steven døjer med normalt, men en ny simulator med andre indstillinger og uden for meget træning, gav et uheldigt udfald.
Mathias overtager bilen og køre stint to og tre, på stint tre bliver Mathias skubbet af banen af en MSB racer i kampens hede, hvorved bilen får en mindre skade efter kontakt med autoværnet. Der køres ellers to fornuftige og stabile stint's af Mathias.
Bo kommer i bilen på stint fire, og formår ikke helt at finde sig helt til rette i bilen. Bo deltager for første gang i et enduranceløb, og skal både vænne sig til ny simrig og indstillinger, men også huske på at det er et endurance løb og ikke et sprint løb på fks. en times varighed. Ved endurance løb gælder det om at køre stabilt, hurtigt og sikkert, hvilket kan være svært når også det er den langsomste af de tre klasser af biler holdet deltager i. Der skal hele tiden gives agt for hurtigere biler, samt holdes fuld fokus på eget race. Han kører dog et ganske udemærket stint med kun mindre kørefejl, hvilket han gentager ved de næste to stint han har i bilen. Teamet er godt tilfredse med Bo's indtog i endurance løbenes verden, og mener at han klarede sig fantastisk.
Karl er klart holdets hurtigste chauffør, så da han kommer i bilen på stint 5, sker der små mirakler, eller godt det samme, for der bliver kørt til. For fuld pedal, henter Karl på holdene foran, og der ses en mulighed for at nå en podieplads for første gang, eller her begynder det at tricke fyrene på holdet om ikke andet. Konkurrence genet slår ind hos hele holdet, nu skal der races. Steven kommer igen i bilen, og køre super stabile tider. Kører holdet op på en 2. plads inden køresygen igen gør sit comeback. Der holdes dog ud denne gang, for podiet har printet sig fast forude. Det skal bare lykkes. Tre stint og et par chauffør skift senere, kommer Karl igen i bilen for formodentligt sidste gang. For hvis teamet skal gøre sig forhåbninger om at holde den 3. plads de har på daværende tidspunkt, eller endnu bedre hente 2. pladsen, så skal "Karl den hurtige" køre de sidste små tre timer. Ikke desto mindre hentes 2. pladsen, og der KÆMPES, der kæmpes så meget at Karl bruger brændstof alt for hurtigt. Det koster et "splash and dash" pitstop, hvorved 2. pladsen må vinkes farvel til. Herfra gælder det om at holde på den 3. plads der er mere en forventet kørt i stilling. 
Karl formår at holde 3. pladsen til slut, og køre bilen over stregen efterfulgt af den eneste rigtige fejring, DONUTS...

Teamet er ovenud lykkelige for resultatet, og ligger allerede nu fokus på næste endurance løb, 24 timer på Nordschleife, igen i GT3 Corvette.

(Steven Salsgaard - Onsdag 27/03-2019 18:00)

Resultater

WEC - DSR

Michael Ciccolini er efter anden sidste afdeling af DSR WEC sæsonen, på en flot første plads. Her fra gælder det om at holde denne flotte placering igennem sidste afdeling 1. April, hvor chaufførerne mødes for at udkæmpe det sidste af kampen der har trukket sine spor igennem hele sæsonen...

(Steven Salsgaard - Søndag 22/03-2019 15:00)

Resultater

WEC - DSR

Michael Ciccolini er i fuld gang med at deltage i WEC sæsonen arrangeret af DanishSimRazers på Ps4 i ProjectCARS2. Michael ligger i øjeblikket på en flot 2. plads med kun to løb tilbage.
I det sidste løb der blev kørt i denne WEC sæson, løb Michael med sejren i hans klasse.
Førstepladsen er inden for rækkevidde med stadig to løb tilbage, men han skal nok se sig lidt i spejlet, for der kommer FlyingJake med kun 2 point op til Michael i den samlede stilling.
Vi er utrolig stolte af Michael Ciccolini på team DSR, vi er overbeviste om at kampen om førstepladsen bliver hæsblæsende over slutningen af sæsonen.
Følg denne side for opdateringer.
Næste løb :  18 Marts
Sidste løb : 01 April

(Steven Salsgaard - Søndag 05/03-2019 17:00)

Resultater

Sebring 8h - ESR

#777 DSR - Nightmare kvalificerede sig til en 7. plads på Sebring.
I løbet af de første tre stint gik det sådanset meget godt for holdet, men fjerde stint kom en af chaufførerne i kontakt med autoværnet og holdt i pit i ca. 15 min.
Denne øvelse gentog en anden af chaufførerne senere i løbet, her kostede det også 15 min. i pit.
Holdet endte på en samlet 11. plads.

Nu ser holdet frem af mod det næste løb, som også foregår på Sebring, dog i et andet spil, nemlig rFactor2.
DSR - Nightmare er kun 2 chauffører meldt til 12 timers løbet i Marts, og ydermere stiller de op i en anden klasse end de er vant til, til dette løb stiller de i GT3/GTD klassen, så det bliver spændende at se hvad det kan blive til denne gang.

Følg med her, på facebook og instagram.

(Steven Salsgaard - Søndag 17/02-2019 17:30)

Resultater